YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

4 may 2011

XII SOPAR MEDIEVAL SOLIDARI DE CASTELLDEFELS AMB NICARAGUA

 















Un nou any us tornem a convocar al
XII SOPAR MEDIEVAL SOLIDARI DE CASTELLDEFELS
que es realitzarà el proper 11 de juny als jardins del Castell de Castelldefels.


Aquest any continuem treballant amb El Sauce (Nicaragua), recolzant i col·laborant amb el desenvolupament de la Llar d'Avis, la Casa Materno-infantil i donant suport al projecte de la Defensoria per la infància, l'adolescència i la dona.
Es a aquest projecte, que aquest any, destinarem els diners que es recollint amb la celebració d'aquesta nova edició del Sopar Medieval Solidari.

Nicaragua és un dels països més pobres i desiguals de Llatinoamèrica, on la violència contra l'infant, l'adolescent i la dona és un problema molt greu i estes que, afecta a tots els extractes socioeconòmics del país.
La tasa de violència intrafamiliar es molt elevada i  i el nombre de dones assassinades pels seus marits, companys i familiars ha augmentat en l'últim any.

Per tant veiem necessari donar suport a l'oficina de Defensa dels Drets dels Infants, Adolescents i la Dona, es un servei que ofereix l'alcaldia d'El Sauce, a tots/es els infants, adolescents i dones, tant de les zones urbanes i rurals, que estan sent violentats els seus drets.

Si voleu col·laborar i passar una agradable vetllada disfrutant d'un bon sopar... t'esperem l'11 de juny al Castell
Podeu reservar les entrades  trucant al 650851101 o al 936650162 o escrivint a sensemons@gmail.com
Recorda que les entrades són limitades!!!!!

XxN

No hay comentarios:

Publicar un comentario