YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

29 oct 2014

Sant Boi de Llobregat estrenarà documental Sanmigueliteñas (video promo). 27 de novembre

El 27 de novembre a les 19h s’estrenarà als Cinemes Can Castellet de Sant Boi el documental Sanmigueliteñas realitzat per Isaac Lupiañez i Fontanet i produït per l’Ajuntament de Sant Boi en el marc del projecte “20 anys d’agermanaments, 20 anys de cooperació santboiana”.

A través del testimoni i experiència vital de diverses dones del municipi de San Miguelito, el documental ens  narra una història alhora personal i col·lectiva de superació i transformació del rol de les dones en la societat nicaragüenca. L’accés a l’educació, la participació en àmbits de presa de decisió col·lectius, l’organització i solidaritat teixida entre les dones, apareixen com a  motors d’aquest procés d’emancipació que la ciutat de Sant Boi  ha recolzat en el marc de l’agermanament amb San Miguelito.

El dia 27 de novembre tindrem l’oportunitat de veure el documental i parlar amb algunes de les seves protagonistes, entre elles l’alcaldessa de San Miguelito, la Sra. Ana Clemencia Ávalos, i parlar amb el realitzador.

EL DOCUMENTAL

El Documental tracta de la vida de les dones de San Miguelito, on elles prenen la paraula.
La Leonor, la Ubaldina, la Maria, l’Edicta, la Yadira, etc. entendrem la quotidianitat de les dones a San Miguelito, les condicions de vida en les àrees rurals i els problemes que afecten a la població, i en especial a les dones. Amb les seves lluites quotidianes ens endinsarem en el municipi de San Miguelito, i en les transformacions que han tingut lloc en els darrers vint anys, evidenciant com s’han millorat les condicions de vida i s’han creat noves oportunitats, especialment per les dones i els i les joves. Amb aquest documental es testimonia un procés d’apoderament de les dones que ha recolzat la cooperació alhora que permet donar a conèixer l’agermanament amb San Miguelito com part del patrimoni de la ciutat de Sant Boi.
VIDEO PROMO:

No hay comentarios:

Publicar un comentario