YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

11 dic 2010

Brams fa les Amèriques.Combinarà actuacions solidàries amb projectes socials i sindicals

La Gira Americana del grup català combinarà actuacions solidàries amb projectes socials i sindicals, amb presentacions a les sales habituals de grups internacionals

El proper mes de gener, el grup catala Brams farà una gira per Amèrica. La ronda de concerts comprèn els que faran a Veneçuela, Nicaragua i Xile i combina actuacions solidàries amb projectes socials i sindicals amb presentacions a les sales metropolitanes on acostumen a actuar els grups internacionals. La Gira Americana de Brams començarà, però, a Catalunya. El 8 de gener Brams actuarà a Arbúcies en un concert destinat a recaptar fons per als projectes solidaris a la vila de Palacagüina (Nicaragua) i ho farà amb Revolta21, Rumbalbar i el cantant nicaragüenc resident a Catalunya Beto. El concert l'organitza SOARPAL, que inicia així els actes de commemoració del seu 25è aniversari. Els artistes participants en aquest concert ho fan desinteressadament.
La gira continuarà el 15 de gener a Caracas (Venezuela) a la sala Moulin Rouge conjuntament amb els veneçolans UD Ska Rude Boys. I l'endemà realitzaran un concert a la Parroquia de la Vega, un dels barris més antics i combatius de Caracas organitzat per la Brigada Catalana Veneçolana Alí Primera. El dia 18 de gener Brams arribarà a Managua (Nicaragua) per a fer un concert organitzat per les joventuts del Frente Sandinista de Liberación Nacional amb la col·laboració i de la Universidad Nacional de Ingenieria (UNI) i la Universidad Nacional Autónoma de Nicaragua (UNAN). El darrer país de la gira serà Xile on Brams farà dues actuacions, una a Santiago de Chile el dia 20 una altra a Valparaiso el 22.
Brams ja va estar fent una sèrie de concerts per Nicaragua, El Salvador i Veneçuela l'any 1997. D'aquella gira en va va sortir el disc Nena de Nicaragua (1998). El grup berguedà que va abandonar l'activitat musical l'any 2005, va reunir-se enguany per a celebrar el seu 20è aniversari amb una gira commemorativa. L'èxit d'aquesta gira va animar Brams a anunciar que l'any 2011 reprendrien la seva activitat i fa mesos que treballen en un nou disc de cançons inèdites. Es preveu que l'onzè disc de Brams aparegui a mitjans del mes de maig i que a l'abril s'iniciï la gira de presentació pels Països Catalans.

No hay comentarios:

Publicar un comentario