YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

5 oct 2011

FESTA 15 ANIVERSARI CASA SOLIDARITAT DE BARCELONA

La Casa de la Solidaritat ens volem fer saber que les entitats que formem part de la Casa de la Solidaritat, el proper dia 8 d'octubre organitzem una Festa Oberta al Carrer.

Ja són més de 15 anys que fa que compartim moltes coses:
    Una manera d’entendre la cooperació internacional des de la solidaritat,
    Un model de convivència i respecte entre les entitats dins de la Casa,
    Un espai de referència per al barri i per a molts moviments i lluites socials de la ciutat,
    Una pràctica autogestionària en la gestió del dia a dia de la Casa,
Aquesta pràctica autogestionària ha estat possible gràcies a milers de persones com vosaltres que hem passat per la casa durant aquests 15 anys, deixant-hi la nostra petjada individual, i amb l’empenta de tothom hem anat construint solidàriament i col·lectivament la dimensió internacional i la multiculturalitat de la Casa que ens trobem avui.
És per això que volem comptar amb tu, amb la família, persones amigues, etc., per compartir un dia en què la festa i la solidaritat vagin plegats.

festa que començarà a les 12 del migdia i que s'allargarà fins les deu de la nit.
LLOC: Casa de la Solidaritat
ON? Carrer Vistalegre, 15
QUAN? 8 d'octubre de 12h a 22h 
Durant el matí s'impartiran tallers dirigits als més petits, una xocolatada i un mercat d'intercanvi. A la tarda podrem conèixer més a fons les diverses organitzacions que formem la Casa de la Solidaritat a través de passis de diferents documents audiovisuals. Per últim, al vespre tindran lloc les actuacions musical, entre elles el grup de Mas Vale Tarde Ke Nunca.
A més d'aquestes activitats, durant tot el dia hi haurà una fira d'entitats i diferents exposicions sobre les organitzacions de la Casa de la Solidaritat, per donar-nos a conèixer al barri i a tot el qui vulgui participar de la festa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario