YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

8 nov 2012

Javier Díez Carmona ens presenta nova novel·la , "CORRER A CIEGAS", ambientat a Euskadi i Nicaragua

Desde la Xarxa x Nicaragua us informen de la següent xerrada  que es fara a la Biblioteca Jaume Fuster de Barcelona el dia 22 de novembre (2012). 

A les 19.30, Juanjo Arranz conversarà amb Javier Diez Carmona, autor de CORRER A CIEGAS, un escriptor de Bilbao que vindrà a presentar la seva novel·la a tots nosaltres.


El llibre és un thriller trepidant! És una molt bona novel·la. Molt recomanable!!


us posem una mica d'informació de la novel·la:

El vertiginós thriller de Javier Díez Carmona, CORRER A CIEGAS, ambientat a Euskadi i Nicaragua, arriba al públic lector
El novel·lista bilbaí narra en una obra d'acció trepidant les vicissituds d'una fugida desesperada

Arriba a les llibreries CORRER A CIEGAS, la novel·la d'acció que consolida Javier Díez Carmona com un gran escriptor que encadella amb ofici la narrativa de tensió amb el relat històric i polític.
En l'obra, la situació delicada del País Basc durant la primera dècada del segle XXI  es barreja amb la Nicaragua dels darrers quaranta anys, per descriure el llarg recorregut d'un poble des de l'eufòria revolucionària fins al desencís actual.
La novela conta la història d'una fugida enfollida, la d'Eder Campos, un home delerós de portar una vida normal, però que es veu arrossegat per situacions que en cap cas provoca i en cap moment controla.
Javier Díez Carmona ens ofereix una novel·la d'acció sorprenentment molt literària, fet que sens dubte contribueix a elevar la categoria d'aquest gènere narratiu davant del lector.


Un llibre,que us agradarà i molt!

No hay comentarios:

Publicar un comentario