YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

22 ene 2013

25 de enero. Presentación del Comite de Solidaridad Sandinista, Delegación Baix Llobregat‏




INTRODUCCIÓ
El Comitè de Solidaritat Sandinista, és una associació de solidaritat internacional, nascuda al 2010, amb l'objectiu de realitzar una lluita Mediàtica, donant a conèixer l'actual procés revolucionari que viu Nicaragua, com un altre clar exemple de censura que realitzen els grans mitjans de comunicació amb els països de l'ALBA, èxits que són obviats i ocultats pels consorcis informatius, i per tants desconeguts per al públic internacional. . 


I a poc a poc hem anat ampliant cobertura a altres països com Bolívia, Equador, Cuba, Veneçuela, ... establint al seu torn aliances de treball amb altres entitats i plataformes que tenen una línia de treball i objectius iguals.

Amb el temps hem anat obrint noves línies de treball amb objectius fonamentals en la canalització i / o suport a projectes encaminats a incidir positivament en la realitat de la societat nicaragüenca a Nicaragua o amb la problemàtica social de la immigració del Nicas a Espanya.

Aquest Divendres 25 de gener explicarem més en profunditat el treball de Solidaritat Internacional que realitzem des de l'entitat, el que hem fet, i al seu torn, la línia de treball que anem dissenyant per seguir treballant.

A les 21:30 h farem un SOPAR SOLIDARI per recaptar suport econòmic per al treball de la nova delegació i acontinuación podrem gaudir d'un petit CONCERT. Música alegre per a una presentació-inauguració d'una delegació plena il · lusió i lluita!

Us esperem!

Carrer Jacinto Guerrero, 8. Cornellà de Llobregat
Com arribar a l'ateneu: http://bit.ly/VvpSSP

A prop metro linea 5 Gavarra.


No hay comentarios:

Publicar un comentario