YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!
LO MÁS VISTO!!

24 nov. 2013

Rubí Solidari organitza un cicle de xerrades i debats sobre el paper de la dona al món

Les tres jornades es duran a terme del 29 de novembre a l'1 de desembre de forma gratuïta

Entre el divendres 29 de novembre i el diumenge 1 de desembre tindrà lloc el XIIè Curs de Cooperació i Solidaritat Internacional, organitzat per Rubí Solidari. El curs, dedicat enguany al paper de la dona al món, comptarà amb diverses xerrades i debats oberts als rubinencs. S'analitzarà l'evolució de la figura de la dona als àmbits polític, econòmic, social, religiós i cultural.

Diversos experts conduiran els col·loquis, que es faran a l'auditori de la Biblioteca municipal. La inauguració estarà presidida per l'expresidenta de la Federació Catalana d'ONG per al Desenvolupament, Gabriela Serra, qui parlarà sobre la situació de la dona a partir dels seus 35 anys d'experiència com a activista social. La conferència tindrà lloc divendres 29, a les 19h, i porta el nom de 'Dona i Desenvolupament'.

Dissabte 30 de novembre es debatrà sobre 'La dona i els recursos econòmics' amb la Doctora en Ciències Econòmiques Maria Cristina Carrasco, a partir de les 10h. A les 12h, Tica Font, directora de l'Institut Català Internacional per la Pau de Catalunya, parlarà sobre la 'Dona i els conflictes'. 'Dona i drets humans' tancarà la jornada amb la xerrada de la historiadora Montserrat Cervera a les 16h.

La clausura del cicle anirà a càrrec de tres dones: la politòloga iraní Nazanin Armanian, la doctora en Antropologia Maria Pau Trayner i la teòloga Cristina Monteys Homar. Elles debatran sobre el paper de la dona a la religió el diumenge 1 de desembre de 10 a 14h.

L'assistència al curs és gratuïta i requereix inscripció prèvia a info@rubisolidari.org o al telèfon 93 588 86 43.

LARA LÓPEZ

No hay comentarios:

Publicar un comentario