YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

17 sept 2014

Col·labora al Verkami de l'associació de l'AEPCFA per editar llibre "EL SUEÑO QUE FUE"

Et convidem a participar en un projecte de micromecenatge de l’edició d’un llibre i la campanya de presentacions a càrrec dels autors: Orlando Pineda i Sebas Parra. Et demanem tant la teva col·laboració econòmica com la difusió.


Ens dirigim a tu i demanem el teu suport per tal de poder portar a terme aquest projecte que vol celebrar una gran victòria popular contra la infàmia que representa l'analfabetisme i ser un estímul per a tot el poble nicaragüenc i per a tots aquells pobles que lluiten per fer efectiu el dret a l'educació.


Què volem fer

Coincidint amb tot plegat preparem l'edició d'un primer llibre, “El sueño que fue. Un relato sobre la alfabetización en Nicaragua”, que presentaran els autors Orlando Pineda i Sebas Parra, el proper mes de novembre, iniciant una campanya de sensibilització sobre el valor, la necessitat, la justícia i la urgència de l'eradicació dels analfabetismes i anunciant l'organització d'una brigada per a viatjar a Nicaragua l'agost del 2015 i participar en la celebració.

Portarem la campanya de presentacions a diferents indrets de Catalunya, País Valencià, Madrid, Andalusia, Bilbao i Roma, on es celebrarà una trobada de col·lectius europeus solidaris amb la RPS. Serà una bona ocasió per compartir vivències i records amb brigadistes i persones solidàries amb la Nicaragua/Nicaragüita i amb totes aquelles interessades en l'Alfabetització i l'Educació Popular.

A què destinarem els diners de les aportacions
Una part anirà destinada a cobrir el 75% de les despeses de maquetació, correcció i edició del llibre. I la resta als costos de les samarretes i ampolles de rom i els enviaments de les recompenses. I si superem l'objectiu inicial farem arribar llibres de franc a Nicaragua i pagarem una petita part (entre un 20 i un 25%) dels desplaçaments de la campanya de presentacions i sensibilització.

Difon el VERKAMI

+ info


Si necessites qualsevol tipus d'informació relacionada amb el projecte pots comunicar-te amb nosaltres: sebasparra@solidaries.org


No hay comentarios:

Publicar un comentario