YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

25 nov 2014

Declaració Final de la II Trobada Europea de Solidaritat amb la Revolució Sandinista.


DECLARACIÓ FINAL DE LA II TROBADA EUROPEA DE SOLIDARITAT AMB LA REVOLUCIÓ POPULAR SANDINISTA .

Reunits i reunides a Roma els dies 21, 22 i 23 de novembre de 2014, acollits per l’Associació Itàlia-Nicaragua, els delegats i les delegades procedents de diversos organismes de Solidaritat, d’Àustria, Bèlgica, Catalunya, Espanya, França, Gal·les, Itàlia , Regne Unit, Suècia i Suïssa, participants en el II TROBADA EUROPEA DE SOLIDARITAT AMB lA REVOLUCIÓ POPULAR SANDINISTA (RPS).

Reconeixem en el FSLN i en el Govern Sandinista, la continuïtat de la Revolució Popular Sandinista que ha vingut restituint els drets de dones, homes, nenes i nens. Així mateix saludem la implementació de nous programes socials, culturals, d’empoderament polític i econòmic de les i els nicaragüencs a través de projectes socials i econòmics per a l’eradicació de la pobresa. En conseqüència acordem:

1er.- Constituir-nos en Comitè Europeu de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista.
2on.- Aprovar el "Pla de Brigades Europees Internacionalistes per al 2015, de formació política en Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista".

3er.- Elevar al Govern de la República Bolivariana de Veneçuela, la proposta d’una Jornada Mundial de Solidaritat, el dia 5 de març de 2015, segon Aniversari de la mort del President Hugo Chávez Frías, contra l’expansió de l’OTAN i la concentració econòmica i financera que l’imperialisme a través del TTIP vol imposar als pobles del món.

4art.- Revitalitzar els actuals agermanaments amb municipis nicaragüencs i promoure’n la creació d’altres de nous.

5è.- Commemorar i celebrar el 35è Aniversari de la Creuada Nacional d’Alfabetització, per totes les organitzacions presents a la Trobada, en Solidaritat amb la RPS.

6è.- Reafirmar el nostre compromís internacionalista de continuar treballant colze a colze amb el Front Sandinista d’Alliberament Nacional per la Solidaritat amb el poble de Nicaragua, en base als programes socials que s’estan implementant en la lluita contra la pobresa, per la igualtat social, el cooperativisme i el desenvolupament sostenible del país.

7è.- Adherir-nos al Manifest de la Plataforma Global contra les Guerres "NO A LA guerra- NO A L’OTAN".

8è.- Donar suport a la proposta del FSLN, de celebrar una Trobada Internacionalista de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista i el poble germà de Nicaragua, al juliol de 2015 a Managua.
9è.- Reforçar els actuals dispositius comunicacionals de la Solidaritat Europea amb la RPS per millorar l’eficàcia en la lluita contra el setge mediàtic.

10è.- Promoure una Trobada dels Moviments Socials europeus en Solidaritat amb l’ALBA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario