YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

17 mar 2015

Catalunya participara a la conformació d'una brigada Europea de Solidaritat amb la Revolució Sandinista

El comitè de Solidaritat Sandinista ens informa que ja està obert Obert el termini d'inscripció per participar a les primeres Brigades Europees de Solidaritat amb la Revolució Popular Sandinista.

Aquesta Brigada estarà conformada per 35 brigadistes de diferents països europeus; Itàlia, Suècia, Anglaterra, França, Dinamarca i Espanya (Madrid, Saragossa i Barcelona). En cada un d'aquests països hi ha entitats que estan col·laborant en l'organització d'aquesta activitat i estan en plena campanya d'inscripcions, per tant ja estan disponibles per a oferir informació completa sobre aquesta activitat.

L'estada tindrà una durada de tres setmanes, compreses entre els dies 3 i 27 juliol 2015.

L'objectiu de fer aquesta brigada és de sensibilitzar la població nostra amb la realitat que hi ha en els actuals processos emancipadors i revolucionaris, com és el cas de Nicaragua i buscar com  reactivar la solidaritat amb Nicaragua, per enfortir les organitzacions europees i la consciència dels seus membres i familiars que encara mantenen la Solidaritat amb la RPS.
Les Brigades són el millor mitjà d'acostament dels joves europeus a la realitat de Nicaragua i per tant la via necessària per enamorar políticament a la Solidaritat i els que tenen vocació de Internacionalisme.

Aquestes brigades seran especials, atès que, tant la formació política com l'agenda d'ACTIVITATS serà organitzada i impartida a Nicaragua per la Secretaria de Relacions Internacionals del FSLN

Des del Govern de Nicaragua, t'ofereixen una estada amb activitats de Tallers de Formació i informació Política, visites a Cooperatives, alcaldies i agermanaments i a conèixer alguns dels 40 programes socials que s'estan executant, Participar al Congrés Internacional de moviment socials, que se celebrés al mateix juliol i participar en les activitats de la commemoració del 19 de juliol. Aniversari del triomf de la Revolució Sandinista.


Més informació contacteu a:
Correu electrònic General: brigadas.eu.srps.nicaragua@gmail.com
Catalunya: CtesolidaridadSandinista@gmail.com

Blog: http://brigadasolidaridadconnicaragua.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario