YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!
LO MÁS VISTO!!

27 abr. 2015

A l'Exposició "L'aigua, allà i aquí", donen a conèixer també els projectes de cooperació a les Comunitats de Kwakwil i Wawabar, al municipi de Puerto Cabezas.

El dimarts 21 d'abril es va inaugurar  a l'Escorxador de Vilafranca l'exposició “L'aigua, allà i aquí” dins el marc de la campanya SOM AIGUA (www.somaigua.cat)  que promou el Fons Català de Cooperació al Desenvolupament en col·laboració amb l’ONG Enginyeria Sense Fronteres i els ajuntaments que formen part del Grup Aigua, entre els que es troba l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

L’exposició mostra la realitat de l’accés a l’aigua, combina textos i imatges sobre la situació de l’aigua aquí i allà, amb la que es pretén sensibilitzar sobre la situació mundial de l’aigua, passant per Catalunya, Vilafranca i el municipi agermanat de Puerto Cabezas. Es donen a conèixer també els projectes de cooperació a les Comunitats de Kwakwil i Wawabar, al municipi de Puerto Cabezas. 

L'exposició romandrà a la Sala d’Actes de l’Escorxador fins el 21 de maig i posteriorment farà un itinerari per diferents espais públics de la ciutat.


El Sr. Xavier Ruiz Representante de Fons Catalá y el Sr. Reynaldo Francis junto con una comisión de la Alcaldía Municipal viajaron hacia la comunidad de Wawa Bar para inaugurar el proyecto de Provisión de Agua Segura que está ejecutando WaterAid.

No hay comentarios:

Publicar un comentario