YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

1 mar 2014

Convocatòria de la 30a Brigada Arbúcies-Palacagüina Agost 2014

Per ser brigadista, s’ha de ser una persona disposada a treballar en equip, cooperant en un projecte comunitari i de desenvolupament compromès amb la realitat dels països del Sud.

“Arbúcies i Palacagüina, dos pobles diferents de dos mons distints, que agermanant-se volen contribuir a la creació d’un món més just i solidari” (agermanats des de 1986)

BRIGADISTA:

Per ser brigadista, s’ha de ser una persona disposada a treballar en equip, cooperant en un projecte comunitari i de desenvolupament compromès amb la realitat dels països del Sud. L’allotjament es fa en famílies de Palacagüina, i es treballa en el projecte programat anualment. La persona brigadista ha d’estar disposada, també, a participar en les 3 jornades obligatòries de formació a Arbúcies.

EL VIATGE:

Les despeses del viatge van a càrrec de la persona brigadista. SOARPAL aporta l’assessorament tècnic i sanitari, així com la gestió i l’organització del mateix. FUNDARPAL coordina l’allotjament en famílies de Palacagüina i aporta la seva infraestructura per a la realització del projecte.

CALENDARI JORNADES DE FORMACIÓ:

1a JORNADA: diumenge 6 d’abril

2a JORNADA: dissabte 10 de maig

3a JORNADA: dissabte 14 de juny

Les jornades s’iniciaran a les 11 del matí a l’ Hotel d’ Entitats (C. de l’Estenedor 44, Arbúcies)


Per a més informació:

soarpal@hotmail.com

http://soarpal.blogspot.com.es/

No hay comentarios:

Publicar un comentario