YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

15 jul 2016

Divendres 15 juliol. Soarpal organitza jornada celebració 30è aniversari agermanament Arbúcies-Palacagüina

30 anys de l'Agermanament Arbúcies-Palacagüina

Aquest divendres, 15 de juliol, Soarpal organitza una jornada per celebrar el 30è aniversari de l'agermanament amb el poble nicaragüenc de Palacagüina. En aquest temps, s'han executat 50 projectes, s'han organitzat 32 brigades solidàries i s'han fet 39 estades de treball conjunt: 33 a Palacagüina i 6 a Arbúcies. L'agermanament Arbúcies-Palacagüina va néixer amb la voluntat de «mostrar la solidaritat de l'Ajuntament d'Arbúcies amb la lluita del poble de Nicaragua per mantenir la seva independència i el dret a la sobirania nacional, construint una societat més solidària i més justa».
Coincidint amb l'aniversari, Soarpal ha decidit enguany reconduir l'acte de comemoració de l'aniversari de l'agermanament cap a la mainada, com a dipositaris del futur. En aquest sentit, comptaran amb la col·laboració del Casal d'Estiu de la Vila, que incorporarà Nicaragua i Palacagüina a les activitats de més dels 300 nens i nenes arbuciencs, durant aquesta setmana.
Així, la feina feta per les escoles Vedruna i Carulla amb l'elaboració de contes destinats a les escoles de Palacagüina, es completarà amb gimcanes per trepitjar simbòlicament el poble nica. Hi haurà tallers per conèixer les seves cançons i de construcció de joguines niques imaginades des de totes les limitacions.
I aquest divendres, 15 de juliol, , hi haurà una jornada oberta a tothom, grans i petits, la mainada mostrarà la interpretació dels contes, les joguines i les cançons.

No hay comentarios:

Publicar un comentario