YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

20 jun 2012

3er Cicle de Cinema de la Casa Nicaragua

En ha arribar la informació que aquesta setmana es realitzará el  3er Cicle de cinema de la Casa Nicaragua. Al Pati Llimona.




Setmana de Cine.  
“Caminant les passes de la revolució”

Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona
 21 i 22 de juny
28 i 29 de juny

Adreça(Direcció):  c/Regomir, 3
                     Barcelona
Metro:        Jaume I  (Línia 4)
                    Liceu (Línia 3)

Dijous 21 de juny, a les 20 h.
Projecció-debat: INTERFERÈNCIES
Direcció: Pablo Zareceansky.
Interferències és una pel·lícula de ficció, una reflexió sobre qui mou els fils, genera deutes i imposa retallades... Un projecte en Creative Commons per compartir l’acció. Al seu torn, és una web per a prendre consciència de les causes de la crisi global i de les desigualtats al Nord i al Sud. Interferències és un projecte audiovisual, educatiu i mobilitzador, iniciat de de l’Observatori del Deute en la Globalització (ODG) i la Fundació Quepo. www.interferencies.cc


Divendres 22 de juny, a les 21.30 h.

Sessió a la fresca, al Pati de Correu Vell número 5

Projecció-debat:
LA YUMA

Direcció: Florence Jaugey. 91’

La Yuma vol ser boxejadora. Té 20 anys, viu en un barri marginal, pertany a la colla dels Culebras  i a casa s’enfronta al desamor que han generat les necessitats econòmiques que passa la seva família. La seva gran energia física i el seu fort temperament són la seva salvació i l’ajuden a caminar cap a la seva meta.

Dijous  28 de juny, a les 20 h.
Projecció-debat:
AL SUR DE LA FRONTERA
Direcció: Oliver Stone. 102’
Documental que retrata alguns líders llatinoamericans d’esquerra, en particular els dirigents de Veneçuela, Bolívia, Argentina, l’Equador, Cuba, Paraguai i Brasil. La cinta examina les polítiques econòmiques de lliure mercat afavorides pel govern dels EUS i el FMI durant els darrers anys, i com aquestes han afavorit les grans disparitats econòmiques dels països llatinoamericans.

Divendres 29 de juny, a les 21.30 h.

Sessió a la fresca, al Pati de Correu Vell número 5

Projecció-debat: “LA REVOLUCIÓN” TIENE TODAS LAS VOCALES

Direcció: Pep Caballé

Documental que narra la història d’una brigadista de Managua, estudiant de periodisme, que va a alfabetitzar a l’altra punta del país, a Rio Coco, seguint la crida de l’Associació de Educación Popular Carlos Fonseca Amador (AEPCFA). La protagonista descobreix tota la trajectòria dels programes d’alfabetització a la zona, des de la Gran Cruzada Nacional de Alfabetización als any 80, fins a la declarar Nicaragua país lliure analfabetisme a l’any 2010.



NOTA:
Els dijous les peli són a la sala de projecccions i comencen a les 20 hores. Divendres enguany provem de fer-les a "la fresca" i comencen més tard, a les 21'30 h. A més dues companyes de la Casa de Nicaragua, la Montse i la Reyna s'han animat a fer-nos quatre coses de menjar per picar una mica els divendres, mentre veiem les pel·licules a la fresca. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario