YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

29 mar 2011

5,6,7 i 8 d’abril: Cicle de cine Casa de Nicaragua 2011

El Cicle serà els dies 5,6,7 i 8 d’abril
19 hores
Ho faram al Centre Cívic Pati Llimona
Direcció: c/Regomir, 3 Barcelona Metro: Jaume I (Línea 4) Liceu (Línea 3)
Localització: (Clica aqui )
NOTA:També tindrem una exposició que explica el procés d’alfabetització de la RAAN. Aquesta està muntada per “Amics de Puerto” que son els companys i companyes que gestionen l’agermanament Vilafranca-Puerto Cabezas (Bilwi).


Dia 5 d’abril:  
                 2 reportatges:  
       La Segunda Batalla
director:Leo Gabriel 
Sinopsi: Documental exhaustiu del que va ser el procés d’alfabetització als començaments del govern sandinista. La immensa mobilització estudiantil cap a les comunitats del camp, declaracions d’estudiants alfabetitzadors i camperols.
Durada: 46 Minuts

                 La Insurrección Cultural
Director:Jorge Denti
Sinopsi: Naixement i formació al 1980 de la Cruzada Nacional de la Alfabetización, exèrcit voluntari integrat per 100 000 brigadistes
de diferents països del món.
Durada: 56 Minuts





Dia 6 d’abril: Utopía 79

Director: Joan Lopez Lloret

Sinopsi: Juliol de 1979, la Revolució Sandinista és una de las últimes esperances i il·lusions de canviar el món. Alguns espanyols, decebuts per la Transició democràtica a Espanya, van viatjar a Nicaragua en busca de la seva utopia. El moment d’èxtasi col·lectiu dels dos primers anys de la revolució es trenca amb l’inici de la guerra de la Contra, finançada per Estats Units.
Durada: 95 Minuts 
trailer






Dia 7 d’abril: Bazar Solidario
Sinopsi: Es tracta d'una crítica al consum de solidaritat en el que s’han convertit algunes ONGs i la cooperació en general, una indústria que mou molts diners i ocupa molta gent, una afirmació col·lectiva i autocomplaent del primer món que no busca res més que invitar i promoure la passivitat de les seves víctimes.
Durada: 48 Minuts
trailer


Dia 8 d’abril: Una plática con Tomás Borge
director:Marcio Vargas Arana
Sinopsi: Aquest Documental neix d’un entrevista realitzada pel Cineasta Director de la Cinemateca de Nicaragua, Marcio Vargas Arana al Comandant Tomás Borge, fundador del FSLN. Durant 51 minuts coneixerem la vida d’aquesta important personalitat de la esquerra mundial amb imatges mai vistes. Aquest material és del Instituto Nicaraguense de Cultura en homenatge al aniversari 80 del Comandant i es va estrenar el 13 d’agost de 2010.
Durada: 51 Minut

 video Reportarte - Premiere de Una Plática con Tomás 
1.parte
2parte




XxN

No hay comentarios:

Publicar un comentario