YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!!!

YA ESTAMOS EN FACEBOOK!!




LO MÁS VISTO!!

21 feb 2012

CONVOCATÒRIA DE LA 28ª. BRIGADA ARBUCIES-PALACAGÜINA AGOST 2012


Palacagüina i Arbúcies s’agermanen el 1986 per fer possible el coneixement mutu, per damunt les distàncies sota el lema que ens ha acompanyat tots aquests anys:
Arbúcies i Palacagüina, dos pobles diferents de dos móns distints , que agermanat-se volen contribuir a la creació d’un món més just i solidari”. 


EL BRIGADISTA:
Per ser brigadista, s’ha d’estar disposat/da a treballar en equip , cooperant en un projecte comunitari i de desenvolupament compromès en la realitat dels països del Sud. L’allotjament es fa en famílies de Palacagüina, i es treballa en el projecte programat anualment.

EL VIATGE:
Les despeses del viatge van a càrrec del brigadista, SOARPAL aporta l’assessorament tècnic i sanitari i la gestió i organització del mateix. FUNDARPAL coordina l’allotjament en famílies de Palacagüina i aporta la seva infraestructura per a la realització del projecte. El/la brigadista, ha d’estar disposat , també a participar en les 3 jornades de formació en Arbúcies que són obligatòries.

JORNADES DE FORMACIÓ:
1ª. JORNADA : Dia 24 de març de 2012 a les 10’30 del mati al museu Etnològic del Montseny “ La Gabella) a Arbúcies ( al costat de l’ ajuntament)
Nota: La data de les altres jornades, es decidirà el dia 24, tenint en compte la disponibilitat dels brigadistes.
Per més informació : 636621798/ 972162626 ( M. Antònia)

soarpal@hotmail.com
 http://soarpalblogspot.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario